tiistai 7. heinäkuuta 2015

LOMAHERKKUJA

 
Lomaan kuuluu oleellisena osana... ainakin meillä... herkuttelu :o)
On aikaa valmistaa ruokaa ajan kanssa ja leipoa herkkuja,
joita ei arjen touhuissa aina ehdi.
 
Tällä viikolla teimme iltapalaksi pizzaa ja kun taikinaa jäi yli,
niin pyöräytin niistä Sikke Sumarin vinkin mukaisesti grissinejä eli leipätikkuja.
Taikinapötkylät kieritin unikon ja seesaminsiemenissä, joidenka joukkoon
laitoin myös ripauksen sormisuolaa. 
 
 
Ruokaa olemme tehneet paljon grillissä ja suosikkimme
on varhaisperunasta valmistetut yrttiperunat.
 
 
Terassilla on vietetty vohvelihetkiä. Sisällä vohveleita ei juuri tule tehtyä,
 koska tuntuu että niiden tuoksu jää päiviksi sisälle kotiin. Mutta kesällä ulkona mitä
parhainta hommaa ja pojat pöydän viereen tuhoamaan kasvavaa vohvelipinoa ;o)
 
 
 
Eilinen jätskikokeilu oli tosi herkku :o)
Tästä tulee ihan oma juttunsa!

 
Oman kotikaupungin ravintolassa ja kahviloissakin olemme ennättäneet käydä.
Arjesta on tehty juhlaa :o) 

 
 
Kesäisin tunnelmin,
 
 Mari

 

3 kommenttia:

  1. On teillä herkulliset ja kesäiset sapuskat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin on aikaa tehdä ruokaa, eikä tarvitse pohtia "nopeinta" vaihtoehtoa :o)

      Poista
  2. Herkullisia lomaherkkuja. Se on totta, että lomalla tästä ruoanlaitosta ja grillaamisesta nauttii, kun ei ole niitä aikatauluja. Tänä kesänä olemme grillanneet melko paljon ja voi olla, että loppukesästä kaikki grilliruoka jo ällöttää, mutta ei vielä...:D. Nautitaan siis!!!

    VastaaPoista