torstai 5. toukokuuta 2016

TUOREPUURO


Tämän kevään ihastus omalla aamupalarintamalla on tuorepuuro.
Ystäväni O:n innoittamana olen tätä herkkua tehnyt jo useita kertoja.


Perusreseptinä toimii

3 dl mantelimaitoa
3 dl maitorahkaa
3 dl kaurahiutaleita

sen lisäksi olen laittanut puolukkaa, hunajaa tai ruokosokeria ja ripauksen suolaa.
Kaikki ainekset laitetaan kulhoon ja sekoitetaan sauvasekoittimella tasaiseksi.
Hetkeksi jääkaappiin ja herkku on valmista :o)


Aluksi tein puuron puolukalla ja omenasoseella ja se oli tosi hyvä yhdistelmä!
Mustikkaa kokeilin myös, mutta sille en vielä löytänyt sopivaa makuyhdistelmää.
Puuroon voi myös laittaa erilaisia siemeniä ja leseitä, ihan oman makunsa mukaan.
Teen puuron jo illalla valmiiksi ja aamulla on mukava ottaa valmista 
puuroa jääkaapista. Suosittelen kokeilemaan :o)


1 kommentti:

  1. Syön puuroa joka aamu, yleensä perinteistä kaurapuuroa. Välillä innostun kokeilemaan jotain uutta. Ja, tämä ohje/puuro tuulee ehdottomasti kokeiluun. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista