sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

LOMAN ALKUA

Tämä kesä on siitä poikkeuksellinen, että vietän vuosilomaani pätkissä. Pisin jakso, vajaa kolme viikkoa, osuu tähän heinäkuuhun. Loman alku tuntuu aina menevän lepäämiseen, koska silloin vasta todella huomaa, miten uupunut sitä vuoden tohinoista onkaan.

 
Mukavaa lomapuuhaa on mattopyykillä käynti. Olen saanut tämän kodinhoitohuoneen maton mummultani ja juuri tällaisten räsymattojen ja mäntysuovan tuoksusta se lomafiilis syntyy :o)

 
Keittiön astiakaapin oven sarana hajosi toissapäivänä ja kun hain uutta tilalle... kas kummaa, mukaan tarttui jotain sisustustavaraakin :o) Laatikko oli kaunis puisenakin, mutta tarvitsin juuri tällaista - valkoisena. Oli siis pikatuunauksen aika.


 
Maalipurkki esiin ja vanha tarjotinkin sai uuden värin pintaan.


 
Grillausinto vaan jatkuu ja tällä kertaa kokeilin grillipitsaa ystäväni innoittamana.
Grilli kuumaksi ja taikina parilalle pariksi minuutiksi. Pohja palaa herkästi,
joten öljysin sen ennen levylle laittoa.. . ja kurkin ahkerasti pohjaa.
Käänsin pohjan ja levitin päälle pestoa, juustoraastetta, luumutomaatteja, fetaa ja basilikaa. Vielä muutamia minuutteja grillissä kannen alla ja valmista tuli. Suosittelen :o)

4 kommenttia:

  1. Onpa hauskan kuuloinen herkkukokeilu - pitää varmaan kokeilla itsekin:)
    Pikatuunaukset näyttävät kivoilta - no eipä valkoinen maali ole tainnut koskaan olla huono vaihtoehto:D
    Lomailuiloa, blogiystäväni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, pitsat valmistuvat kuumassa grillissä melko nopeastikin! Valkoista maalia pitää kyllä aina olla kaapissa tuunausinnostuksen varalta ;o) Lomailoa sinullekin <3

      Poista
  2. Kivoja lomapuuhia sinulla! Räsymattojen pesu mäntysaippualla on yksi ihanimmista kesätöistä :) puhtaan maton tuoksu kotona on uskomattoman ihana! Tuo grillipitsa kuulostaa herkulliselta. Ihanaa lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan jo, että saisin matot kuivaksi ja tuotua sisälle... sitten vaan nautin tuoksusta :o) Aurinkoisia kesäpäiviä myös sinulle!

      Poista