perjantai 20. joulukuuta 2019

20 ~ PERSIMONHILLO


Tänä jouluna olen valmistanut persimonhilloa lahjaksi.
Sain idean illanvietostamme, jossa tätä oli tarjolla juustotarjottimella.


PERSIMONHILLO

1 kg persimoneja
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kanelitanko
1pkt (330g) hillo-marmeladisokeria

Kuori, kuutioi ja laita persimonit kattilaan. 
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan.
Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko.
Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia.
Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin.
Säilytä kylmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti