sunnuntai 17. joulukuuta 2023

17 ~ KOLMAS ADVENTTI

 

Kolmas adventti

Kirjoitan tämän päivän kalenteriluukkua kiitollisella mielellä. Osa omaa joulunaikaani jo toista vuotta on ollut osallistuminen yhteisölliseen kokemukseen, musiikkinäytelmän toteuttamiseen tuhansille katsojille. Jokainen, yli kahdensadan esiintyjän joukosta, tuo oman pienen panoksensa isoon kokonaisuuteen ja näin yhdessä saamme aikaan jotain suurta niin katsojille kuin itsellemmekin.

Joulu on minulle tärkeä juhlapyhä. Siihen liittyy perinteet, yhdessäolo, hyvä ruoka ja pysähtyminen. Kokoonnumme aattona syömään äitini luokse veljeni perheen kanssa. Illalla jaamme kuusen alle ilmestyneet lahjat yhdessä toisillemme. Joulussa rakastan sitä, että on aikaa vain olla ja pysähtyä.

Tänään tarkoitukseni oli mennä laulamaan joululauluja Pyhän Ristin kirkkoon, mutta viikon sairastelun jälkeen minusta ei ole vielä laulamaan. Raumalla järjestetään mukava non-stop tapahtuma, jossa lauletaan Kauneimmat joululaulut-vihkosta alusta loppuun kerta toisensa jälkeen ja mukaan voi liittyä juuri siksi aikaa kuin itselle on sopivaa.

Mukavaa kolmatta adventtia sinulle ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti