lauantai 23. joulukuuta 2023

23 ~ RAKKAIMMAT JOULUKORISTEET

 

Jouluaaton aatto ja siivouspäivä

Petivaatteet on viety ulos tuulettumaan ja siivouksen aika. Saunan ja kylppärin ehdin pestä jo viikolla ja nyt sellainen "reipas" siivous muihin huoneisiin. Sen jälkeen saan avata joulukoristelaatikon ja laittaa rakkaimmat joulukoristeet esille.

Postauksen ensimmäisessä kuvassa on uusin hankkimani koriste eli Kählerin Urbania-sarjan lyhty "Lasisali". Olen usean vuoden ajan antanut veljelleni lahjaksi tämän sarjan lyhtyjä ja ihastellut jo silloin niitä itsekin. Nyt toivoisin saavani itselleni kerättyä muutamia sarjan lyhtyjä, jolloin niistä muodostuisi kaunis kokonaisuus. Mielestäni näitä voisi pitää esillä koko talvikauden.


"Täällä asuu vai kilttejä lapsia"-kyltti on poikani askartelema ja se on ollut jouluisin meidän eteisessä jo hänen alakoulustaan asti.


Tämä pukki on myös esillä joka joulu ja tuo tullessaan joulumieltä.


Pienet jouluhiiret koristavat käsipyyhkeitämme.


Näitä sydämiä voisi neuloa lisää, ihanaa joulupunaista tunnelmaa kotiin.


Nämä puiset tontut ovat minulle erityisen rakkaita. Etualalla olevat tontut olen tehnyt nuorena yhdessä isäni kanssa ja taka-alalla olevat tontut ovat pappani tekemiä.


Tämän himmelin sain lahjaksi äidiltäni ja pitkäaikainen haave omasta himmelistä toteutui silloin. Nytkin himmeli on ollut paikallaan läpi vuoden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti